BEAS CV-Service

Spoedgeval? Neem dan snel contact!

Indien uw CV ketel kapot is of u een specialist zoekt voor installatie of onderhoud dan bent u bij BEAS CV-service aan het juiste adres. Er staat bij ons altijd een specialist voor u klaar die u raad kan geven en direct een vakman naar u toe kan sturen om uw ketel te repareren of te vervangen.

Heeft u een verouderde CV ketel? Oudere ketels kunnen op den duur kracht verliezen en meer moeite hebben met het verwarmen van uw huis en water. Hierdoor zal uw energierekening hoger zijn en het rendement lager. In zo’n geval is het een overweging om uw verwarmingsketel te vervangen. BEAS adviseert u graag over de diverse opties.

Benz cv-ketel spoedservice

 

24 uur per dag

Een defecte CV ketel is nooit leuk en kan voor veel overlast zorgen. U kunt plots uw huis niet meer verwarmen en er komt geen warm water meer uit de kraan. Wanneer uw CV ketel ook kapot mag gaan, u kunt ons altijd bereiken! Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar en dat 7 dagen in de week.

Snelheid, onze kwaliteit

Een kapotte CV ketel moet natuurlijk snel gerepareerd worden, anders kunt u niet douchen, de afwas doen of uw huis verwarmen. U wilt snel geholpen worden zodat u in de ochtend gewoon een lekkere douche kunt nemen. Doordat u ons dag en nacht kunt bereiken, kunnen wij daar snel op anticiperen. Als u ons heeft ingeschakeld komen wij zo snel mogelijk naar u toe. Door onze ruime ervaring in CV ketels, hebben wij uw CV ketel snel weer gerepareerd of vervangen. Als u niet snel weer voor verassingen wilt komen te staan, kunt u ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten.

Contact

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

 

Werkgebied

Als u met spoed een reparateur thuis wilt bent u bij BEAS Lekkage Buro aan het juiste adres. BEAS is namelijk een erkend bedrijf bij u in de buurt. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op!

Plaatsen

U kunt een beroep op ons doen in de onderstaande plaatsen. Woont u in een tussengelegen stad of dorp? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

AalsmeerAlkmaarAmstelveenAmsterdamBergenBussumBeverwijkHoornIjmuidenPurmerendUitgeestVolendamZaanstad

Adres

BEAS Lekkage Buro
Hoofdkantoor:
Australiëlaan 11-13
3526AB Utrecht

Meer dan 20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij al heel veel CV ketels onder handen gehad. Ook hebben wij veel CV ketels bij ons in de onderhoud. Door uw ketel goed te onderhouden gaat uw ketel ook veel langer mee. Wilt u niet voor verassingen komen te staan? Dan kunt u een onderhoudscontact afsluiten door contact te leggen.

Onderhoud

Als uw oude CV ketel niet meer werkt heeft u een nieuwe nodig. Nadat u een nieuwe CV ketel heeft moet u deze wel goed gaan onderhouden. Als u uw CV ketel namelijk goed onderhoudt gaat deze tot twee keer langer mee! Daar hebben wij gelukkig veel specialisten voor klaarstaan, onze specialisten kunnen u helpen uw CV ketel te onderhouden.