Benz CV-service

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9910!

Zit u thuis met een kapotte CV ketel? Dan heeft u snel een specialist nodig die u kan helpen! Zonder een CV heeft u geen warm water in huis, dat betekend dat u uw huis niet kan verwarmen en dat er geen warm water uit de kraan komt. Dat wilt u liever voorkomen maar het overkomt de besten. Gelukkig staan wij van Benz altijd voor u klaar en kunnen uw CV ketel vervangen of repareren.
U hoeft ons alleen maar te bereiken via 085 500 9910. U krijgt altijd een specialist aan de lijn die u goed van dienst kan zijn. Hij kan een expert op pad sturen die u komt helpen met uw CV ketel. Door de vele jaren ervaring is de klus snel klaar.
Benz cv-ketel spoedservice

 

Spoedservice bij calamiteiten

Zit u thuis met calamiteiten en heeft u snel een expert nodig die u komt helpen? dan bent u aan het juiste adres, wij hebben hanteren een spoedservice en kunnen u snel van dienst zijn. Als u ons heeft ingeschakeld via 085 500 9910 komen wij zo snel mogelijk naar u toe om u te helpen. Als u nu zit met een defecte CV kunt u ons inschakelen, wij kunnen reparaties uitvoeren maar ook uw ketel vervangen voor een nieuwe.

Reparatie en onderhoud

U weet inmiddels wel hoe vervelend het is als uw ketel defect is en dat wilt u niet te laten gebeuren. Daarom kunt u bij ons ook uw CV ketel laten onderhouden. Een eindeloze rit aan reparaties gaat u snel genoeg merken in uw portemonnee. Als u uw ketel laat onderhouden door ons, betaald u ons een klein bedrag in de maand en wij onderhouden en waar nodig is repareren wij uw ketel ook. De reparatie is voor u geheel gratis omdat u ons maandelijks al een klein bedrag geeft.

Contact

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

 

Werkgebied

Benz CV-service heeft meerdere reparateurs in dienst en is werkzaam vanaf meerdere locaties, waardoor wij ons altijd bij u in de buurt aanwezig zijn. Met hoge voorrijkosten krijgt u dus nooit te maken.

Plaatsen

U kunt een beroep op ons doen in de onderstaande plaatsen. Woont u in een tussengelegen stad of dorp? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

AalsmeerAlkmaarAmstelveenAmsterdamBergenBussumBeverwijkHoornIjmuidenPurmerendUitgeestVolendamZaanstad

Adres

Benz CV-service
Hoofdkantoor:
Evertweertsstraat 78
1069EB Amsterdam

Uitstekende garantievoorwaarden

Wij vinden dat de klant na een reparatie of een plaatsing van een nieuwe ketel er van uit moet kunnen gaan dat dit een duurzame oplossing is. Voor deze waarden staan wij. Als uw verwarmingsinstallatie het snel begeeft, heeft u er niets aan. Wij pakken reparaties met uiterste precisie aan en zullen niet bezwijken. U kunt er van uit gaan dat u er lang van kan genieten. Zo niet, dan kunt u ons bellen.

Contact

Wilt u graag uw CV ketel laten repareren of heeft u alleen vragen over uw CV Ketel, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door een gratis offerte aan te vragen of door te bellen naar 085 500 9910.