C&R CV ketel spoedservice

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9921!

Wij begrijpen als geen ander dat als uw CV ketel kapot is gegaan u dringend een monteur nodig heeft. Gelukkig staan wij van C&R CV-service voor u klaar als u met spoed iemand nodig heeft. Een kapotte CV neemt veel ongemakken met zich mee. Als uw ketel kapot is dan heeft u geen warm water meer in huis.

U kunt geen warme douche nemen, de afwas doen of uw huis verwarmen. Voor deze verrassingen wil niemand komen te staan. Daarom hebben wij een spoedservice die u kunt bellen als u met problemen zit. het enige wat u hoeft te doen is het volgende nummer bellen: 085 500 9921. U krijgt meteen een specialist aan de lijn die u kan helpen.

C&R cv-ketel spoedservice

 

24 uur per dag

Het kan u dag en nacht overkomen dat uw CV kapot gaat. Dan heeft u ook dag en nacht een specialist nodig die uw ketel weer kan repareren. Wij bieden u een snelle 24 uursservice aan waarbij wij snel ter plekken zijn. U kunt ons dag en nacht bereiken als u hulp nodig hebt. Wij kunnen voor u uw CV ketel vervangen binnen één dag. Wij halen eerst de oude ketel er uit en installeren de nieuwe. Indien gewenst voeren wij de oude voor u af.

Installatie en reparatie

Voor een spoedreparatie kunt u ons dag en nacht bereiken. Zit er minder haast achter uw klus, dan kunt u op de site of ook telefonisch een afspraak met ons maken. Wij kunnen uw ketel repareren, onderhouden en vervangen voor een nieuwe verwarmingsinstallatie. Soms is het nodig om uw CV ketel te vervangen om zo meer te gaan besparen op uw energierekening. Vervolgens wilt u dat de ketel lang mee gaat en doet u er verstandig aan om uw ketel te laten onderhouden.

Contact

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

 

Werkgebied

Doordat C&R CV ketel spoedservice meerdere reparateurs in dienst heeft en werkzaam is vanaf meerdere locaties, kunnen wij altijd aanwezig zijn bij u in de buurt. Met hoge voorrijkosten krijgt u dus nooit te maken.

Plaatsen

Als u in één van onderstaande plaatsen woont of omgeving, dan willen wij uw vragen graag beantwoorden. U kunt altijd contact met ons opnemen.

AssendelftBaarnBergenDrontenNieuwegeinUithoornWeespDuurstedeWoerdenZaandamUtrechtCastricumBussum

Adres

C&R CV ketel spoedservice
Hoofdkantoor:
Olof Palmeplein 15
1025WS Amsterdam

Ontstaan van ons bedrijf

10 jaar geleden zijn wij begonnen met onze dienstverlening. Eerst als eenpitter, tegenwoordig met een team van zo’n 5 vakmannen. Hierdoor zijn wij in staat om altijd snel bij u ter plaatse te zijn. Wanneer u zoekt naar een vakman met kennis van zaken dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alle CV-monteurs beschikken over de juiste diploma’s en werken secuur.

Contact

Heeft u een klus voor ons? Belt u ons dan via 085 500 9921 of vraag een gratis offerte aan. Wij willen u graag van dienst zijn!