De Haas CV ketel monteur

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9924!

Het zal u maar overkomen, u komt in de ochtend beneden en u wilt de kachel aanzetten maar het wordt maar niet warm in huis. dan is de kans groot dat uw CV ketel defect is. U heeft dan een CV ketel monteur nodig. Wij van De Haas kunnen die voor u op pad sturen als u dat wenst. U kunt een specialist inschakelen door 085 500 9924 te bellen.

U krijgt een specialist aan de lijn waar u uw probleem aan uit kan leggen. Wij sturen vervolgens een monteur op pad die u kan helpen. Ook als u spoed heeft, kunt u ons bellen, wij zijn dag en nacht bereikbaar voor calamiteiten. Er zal altijd wel een monteur naar u toe komen, wij laten u niet in de kou zitten!

C&R cv-ketel spoedservice

 

Allround service

Wij bij De Haas kunnen u met heel veel helpen, dankzij onze allround service. Wij kunnen uw verwarmingsketel van top tot teen onderhouden voor u. Mochten er toch problemen voor doen, dan kunt u ons bellen en wij spoeden ons naar u toe. Wij kunnen u met alles helpen dat met uw CV ketel te maken heeft. Of wij moeten onderhouden, vervangen of repareren, wij kunnen het voor u doen!

Onderhoudscontract

Is uw CV ketel net defect geweest en is hij alweer gerepareerd? Dan weet u hoe akelig het is als uw verwarmingsketel defect is. Nu kunt u bij ons een onderhoudscontact afsluiten, wij komen dan eens in de tijd bij u langs om uw cv-installatie geheel te onderhouden. Waar nodig voeren wij een reparatie uit of vervangen wij een onderdeel. Op die manier blijft uw ketel in een perfecte staat. Een reparatie kost u niks extra’s en u kunt de specialisten die uw verwarming onderhouden altijd inschakelen.

Contact

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

 

Werkgebied

De Haas CV ketel monteur is een erkend bedrijf in de regio Noord-Brabant. Door onze spoedservice laten wij u nooit langer dan een uur wachten. Wij willen u altijd zo snel mogelijk van dienst zijn.

Plaatsen

U kunt een beroep op ons doen in de onderstaande plaatsen en omgeving. Werkt uw CV ketel niet meer of heeft u vragen? Dan willen wij u graag van dienst zijn.

BoxtelBredaDrunenOosterhoutPrinsenbeekRosmalenPrinsenbeekRijenRosmalenSchijndelTilburgVlijmenWaalwijk

Adres

De Haas CV ketel monteur
Hoofdkantoor:
Vroomshoopstraat 8
5036TT Tilburg

Spoedservice

Heeft u met spoed een expert nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hanteren namelijk een spoedservice en kunnen u zo dus snel van dienst zijn. Door deze service zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week actief!

Historie

Wij zijn al ruim 20 jaar actief in het vak en zijn de afgelopen jaren in rap tempo gegroeid. Wij zijn begonnen met het het installeren en repareren van cv-ketels, inmiddels zijn wij uitgegroeid naar een allround installatiebedrijf met een aantal erkende monteurs met kwaliteiten in diverse disciplines. Hierdoor zijn wij in staat om altijd een passende oplossing aan te bieden. Neem daarom eens contact op. U bereikt ons via 085 500 9924.