Qwinnice CLF CV-ketel service

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9920!

De CV ketel is een belangrijk onderdeel van uw woning. Als uw CV kapot gaat, kunt u uw woning niet meer verwarmen en er komt geen warm water meer uit de kraan. Wij bij Qwinnice CLF weten hoe vervelend dat is, wij gaan er namelijk dagelijks mee om.

Wilt u professioneel geholpen worden als uw CV ketel kapot gaat? Maak dan gebruik van onze dienstverlening, wij zitten al jaren in het vak en weten alles van verwarmingsinstallaties! Zit u nu thuis met een kapotte ketel? Bel dan met 085 500 9920, u wordt direct te woord gestaan door een monteur. Wij zijn altijd te bereiken als u met spoed een monteur nodig hebt!

Qwinnice CLF cv-ketel service

 

24 uursservice

Door onze 24 uursservice maken wij het voor u mogelijk om op ieder gewenst moment een monteur aan de lijn te krijgen als u die nodig heeft. Wij weten hoe vervelend het kan zijn als u uw eigen huis niet meer kan verwarmen of even lekker een warme douch kunt nemen. U kunt ons voor een defecte CV direct bellen, ongeacht het tijdstip. 24 uur per dag en dat 7 dagen in de week. Wij staan altijd voor u klaar!

Installatie

Als uw CV ketel ouder wordt, kan hij de druk niet altijd meer aan. Uw ketel kan het daarom gaan begeven. Die problemen wilt u liever voorkomen en u kunt het beste uw verwarmingsketel vroegtijdig laten vervangen door een nieuwe. Een nieuwe verwarminginstallatie zal uw huis sneller kunnen verwarmen en zal ook een stuk zuiniger zijn. Wij willen die nieuwe ketel graag voor u installeren. Door onze ervaring, is het apparaat snel geïnstalleerd en kunt u er vele jaren weer van genieten.

Contact

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%

 

Werkgebied

Qwinnice CLF CV-ketel service heeft meerdere reparateurs in dienst en is werkzaam vanaf meerdere locaties, waardoor wij ons altijd bij u in de buurt aanwezig zijn. Met hoge voorrijkosten krijgt u dus nooit te maken.

Plaatsen

Woont u in één van onderstaande plaatsen of omgeving en heeft u met spoed een reparateur nodig? dan bent u bij ons aan het juiste adres!

BergschenhoekBoskoopBodegravenDuivenDelfgauwGorinchemKatwijkLeidenNaaldwijkNootdorpPapendrechtRenkumReeuwijk

Adres

Qwinnice CLF CV-ketel service
Hoofdkantoor:
Hertog Albrechtstraat 348
1613GX Grootebroek

Over ons

Wij zitten al heel wat jaar in het vak en weten alles over CV ketels. Een reparatie is voor ons dan ook elke keer weer een uitdaging. Wij willen u namelijk zo goed mogelijk helpen zodat u weer lang kunt genieten van een goed functionerende verwarmingsketel. Ook kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Wij komen dan meerdere malen in het jaar langs om uw ketel grondig te controleren en te onderhouden. Lijkt het u wat of zit u met een kapotte installatie thuis? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 085 500 9920 of door een gratis offerte aan te vragen. Wij hopen dat wij u kunnen verrassen door onze scherpe prijzen!