Van Genabeek CV-ketel service

Spoedgeval? Bel dan direct!

Zit u thuis met een CV ketel die plots niet meer werkt? Dan heeft u snel een CV ketel specialist nodig die u uit de kou haalt. Wij bij Van Genabeek CV ketel service staan dag en nacht voor u klaar. Wij hanteren een 24 uursservice waarmee u ons dag en nacht kan bereiken.

Zit u nu thuis met een kapotte CV en kunt u niet meer douchen, de afwas doen, of de verwarming op temperatuur krijgen dan kunt u ons altijd bereiken en u krijgt altijd een specialist aan de lijn die u kan helpen met uw vragen en wensen. Hij kan een monteur naar u toe sturen als u die nodig heeft of uw vragen beantwoorden als u ergens mee zit.

Via Ons cv-ketel specialist

 

Reparatie

Als uw CV ketel kapot gaat, dan is dat geen pretje. U kan uw eigen huis amper opwarmen omdat uw radiatoren ook niet meer aanslaan. Nu wilt u snel een monteur langs hebben die uw CV weer kan repareren voor u. Maar u wilt niet zomaar iemand langs hebben, u wilt wel iemand die ook daadwerkelijk verstand heeft van CV ketels. Gelukkig zitten wij al jaren lang in deze branche en kunnen u uitstekend helpen met het repareren van uw CV.

Onderhoud

Als uw CV ketel net is gerepareerd, dan wilt u dat dit niet snel weer voorkomt. Nu zal uw verwarmingsketel na reparatie waarschijnlijk weer lange tijd mee gaan, maar u weet nooit wat er in de toekomst eventueel nog voor problemen zullen ontstaan. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten waarbij u maandelijks een klein bedrag kwijt bent. Wij komen dan een aantal keer in het jaar bij u langs om uw ketel grondig te controleren en niet deugdelijke onderdelen te vervangen. Zo gaat uw ketel veel langer mee. Lijkt het u wat? Neem dan contact met ons op.

Contact

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%

 

Werkgebied

Van Genabeek CV-ketel service is een erkend bedrijf bij u in de buurt. Wij laten u nooit langer dan een uur wachten door onze spoedservice. Wij willen u graag van dienst zijn.

Plaatsen

Heeft u problemen met uw CV ketel en wilt u dat dit snel is opgelost? Neem dan snel contact met ons op.
AalsmeerAlkmaarAmstelveenAmsterdamBergenBussumBeverwijkHoornIjmuidenPurmerendUitgeestVolendamZaanstad

Adres

Van Genabeek CV-ketel service
Hoofdkantoor:
De Beverspijken 23
5221EE Den Bosch

Bedrijfshistorie

Zoals u wellicht al heeft gelezen gaan wij al heel wat jaren mee. Ons bedrijf is opgericht door onze grootvaders die zich hebben verdiept in de kachels. Door de jaren heen is het bedrijf van vader op zoon doorgegeven en zijn wij uitgegroeid tot een full-service loodgietersbedrijf, gespecialiseerd in verwarmingsketels. Onze kennis is zeer uitgebreid en er zal geen klus te moeilijk zijn voor onze expertise.

Contact

Warmt uw CV ketel niet meer op of komt er geen warm water meer uit de kraan? Neemt u dan snel contact met ons op dit kunt u doen door ons te bellen of door een gratis offerte aan te vragen.