Via Ons cv-ketel service

24/7 bereikbaar

Komt u in alle vroegte naar beneden om de kachel alvast aan te zetten, komt u er achter dat uw CV ketel niet meer werkt. U zit dan met een groot probleem. Een defecte verwarmingsketel kan voor veel overlast zorgen, uw kachel kan niet meer opgewarmd worden en er komt geen warm water meer uit de kraan.

Kortom, u heeft met spoed een monteur nodig die uw CV weer kan repareren of uw ketel kan vervangen. Via Ons staat in dergelijke gevallen voor u klaar. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken via het contactfomormulier en er staat altijd een specialist voor u klaar. Dankzij onze snelle service zijn wij snel ter plekken en kunnen wij u uit de brand helpen!

Via Ons cv-ketel specialist

 

Dag en nacht bereikbaar

Zoals u hier boven al heb kunnen lezen, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar en dat 7 dagen in de week. Voor calamiteiten kunt u ons dus altijd contact met ons opnemen. Het is erg vervelend als uw kachel niet meer opgewarmd kan worden dit weten wij als geen ander, hoe akelig het is als er iets mis is met uw CV ketel. Gelukkig beschikken wij over veel ervaring en kunnen uw verwarmingsketel met al onze expertise snel repareren. Als u ons belt, spoeden wij ons naar u toe om u te helpen.

Reparatie en installatie

Zit u nu thuis met een kapotte CV ketel en wilt u deze laten repareren of vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren namelijk dagelijks reparaties en installaties uit. Door de jaren weten wij precies waar we op moeten letten en hoe wij onze taak moeten uitvoeren. Wij voeren onze taken dus ook erg nauwkeurig uit. Tevens kunt u na dat wij u geholpen hebben bij ons pinnen. U zult opkijken van onze scherpe tarieven.

Contact

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%

 

Werkgebied

Via Ons cv-ketel service is werkzaam vanaf meerdere locaties en heeft meerdere reparateurs in dienst. Door onze 24 uur service hoeft u nooit meer lang te wachten, wij staan binnen een uur voor uw deur!

Plaatsen

U kunt een beroep op ons doen in de onderstaande plaatsen. Woont u in een tussengelegen stad of dorp? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

AalsmeerAlkmaarAmstelveenAmsterdamBergenBussumBeverwijkHoornIjmuidenPurmerendUitgeestVolendamZaanstad

Adres

Via Ons cv-ketel service
Hoofdkantoor:
Poststraat 25
9648JM Wildervank

Onderhoud

Na een reparatie of als u een nieuwe verwarmingsinstallatie heeft moeten kopen omdat de oude niet goed meer functioneert is het verstandig om deze goed te laten onderhouden. Een verwarmingsketel gaat wel tot twee keer langer mee als u deze goed laat onderhouden door specialisten en dit is natuurlijk wat iedereen zou willen. Gelukkig hebben wij veel specialisten voor u klaar staan die u maar al te graag willen helpen. Heeft u een nieuwe verwarmingsinstallatie en wilt u dat deze lang mee gaat en hoog rendement levert? Vraagt u dan een onderhoudscontract aan via het contactformulier. Wij willen u graag van dienst zijn!