Gratus CV Ketel

Gratus CV Service

Gratus CV Service

★★★★
Op basis van 21 beoordelingen

Gratus CV Service heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van CV-ketels. Wij bieden een 24-uurservice en zijn dus 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Heeft u vragen over het bijvullen van de ketel? Wij geven u het beste advies of staan binnen een halfuur voor uw deur om u te helpen. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op.

Meer bedrijven uit Hoensbroek

CV Ketel Hoensbroek

Direct contact met een cv-monteur? Vul dan het formulier in!

Via Kwieq komt u gemakkelijk en snel in contact met een ervaren specialist voor uw CV ketel in Hoensbroek. Ze helpen u zowel met installatiewerkzaamheden als het onderhoud en reparatie. Tevens kan u bij ons een onderhoudsovereenkomst aangaan voor periodiek onderhoud. Bent u benieuwd naar de gunstige tarieven van onze vakmannen in Hoensbroek? U bereikt ze direct door het contactformulier in te vullen!

Reparatie en installatie

CV ketel reparatie en installatie
Is uw CV ketel defect? Dan kunt u deze op een secure wijze laten repareren door onze specialisten. In de meeste gevallen zijn wij in staat om de reparatie direct uit te voeren. Nu kan het ook zo zijn dat uw apparaat aan vervanging toe is. Dan is de installatie van een nieuw model nodig. Bij de installatie kunt u kiezen uit diverse typen apparaten, waardoor u de keuze in eigen hand houdt!

Onderhoudscontract

CV ketel installatie
Naast een goede totaalinstallatie is periodiek onderhoud een belangrijke pijler voor de staat van een CV ketel. We adviseren u eens per jaar onderhoudswerkzaamheden uit te laten voeren. Voor dit onderhoud is het mogelijk u bij ons een onderhoudscontract op te stellen. De vakmannen houden de afspraak in de gaten en nemen u aldus het werk uit handen!

 

Prijzen

Prijzen en tarieven
Wilt u weten wat voor tarieven de specialisten hanteren voor de installatie of reparatie van uw CV? Of bent u benieuwd wat een onderhoudscontract precies zal kosten? Door op de contactbutton te klikken, vraagt u offertes van diverse gelieerde professionals in Hoensbroek aan. Vervolgens bespaart u op de totaalkosten door voorstellen te vergelijken!

HR ketel

HR ketel
Naast een CV model is het tevens een optie te kiezen voor een HR variant. Dit apparaat maakt gebruik van een hoog rendement, waardoor deze zuiniger is en u bespaart op uw energiekosten. Een Combiketel is er daarnaast voor het verwarmen van uw kraanwater en huis. Vele mogelijkheden dus. Kwieq: wij leveren een handige totaalservice!
 
Bekijk werkgebied in Hoensbroek
  • Nieuw Lotbroek
  • Mariarade
  • Maria-Gewanden-Terschuren
  • De Dem

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als cv ketel installateur op zoek naar nieuwe opdrachten? Kwieq biedt u de mogelijkheid om op no-cure, no-pay basis in contact te komen met consumenten en bedrijven.