CV ketel leads ontvangen?

Wij nemen uw klantenwerving uit handen!

Telefonisch contact

Heeft u vragen over deelname?
Wij staan u graag te woord!

085 500 9900

2. Bedrijfsaanmelding NL

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Bent u als CV ketel installateur op zoek naar nieuwe klanten? Wij hebben ze! Kwieq voorziet u op no-cure, no-pay basis van nieuwe klanten. Wij zetten onze kennis op het gebied internet en online leadgeneratie voor u in, u profiteert van de uitkomst van deze inspanningen. Leadgeneratie is een vorm van klantenwerving waarbij wij ervoor zorgen dat potentiële klanten die op zoek zijn naar een cv ketel of verwarming specialist met uw bedrijf in contact komen. Vervolgens is het aan u om een lead om te zetten naar een klant.

Leadgeneratie, hoe gaat dat in zijn werk?

Wij zorgen ervoor dat Kwieq goed gevonden wordt in de zoekmachines (zoals Google) en brengen bezoekers van Kwieq in contact met een cv ketel of verwarming monteur in de buurt. Dat zou uw onderneming kunnen zijn. Wij bezorgen u leads afkomstig uit het werkgebied dat u vooraf bij ons aangeeft. Bij ons betaalt u alleen voor het resultaat (de lead) en niet voor de inspanning die wij u leveren. Geen onduidelijke contracten, maar duidelijke afspraken zodat u vooraf exact weet wat u te wachten staat.

  • No cure, no pay werkwijze. U investeert een vast bedrag per aanvraag. Indien u geen aanvragen (leads) ontvangt, dan ontvangt u ook geen rekening
  • Goede vindbaarheid in Google zonder dat er een grote investering benodigd is
  • Weinig risico: geen vaste abonnementskosten, u investeert een vast bedrag per lead
  • Profiteer van onze kennis op het gebied van online marketing en ontvang aanvragen van potentiële klanten (leads) via Kwieq
  • U ontvangt maandelijks een gespecificeerd overzicht van de cv ketel of verwarming aanvragen
  • Vergroot uw naamsbekendheid

Een stijging van uw omzet

Een ondernemer is altijd op zoek naar manieren om de omzet te verhogen. Zoals u weet kan klantenwerving een tijdrovende bezigheid zijn. Leadgeneratie kan hierin uitkomst bieden. Door een samenwerking met ons aan te gaan bespaart u een hoop tijd. Kwieq helpt uw bedrijf te groeien!

Kennis maken?

Onze dienstverlening biedt uw onderneming kansen. U heeft kennis van verwarming installatie, wij van online marketing en klantenwerving. Bovendien loopt u door de no cure, no pay werkwijze geen risico, door heldere afspraken weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van klantenwerving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wanneer u het contactformulier zo volledig mogelijk invult brengen wij kosteloos en vrijblijvend voor u in kaart wat de mogelijkheden zijn.