Gratus CV Ketel

Gratus CV Service

Gratus CV Service

★★★★
Op basis van 21 beoordelingen

Gratus CV Service heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van CV-ketels. Wij bieden een 24-uurservice en zijn dus 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Heeft u vragen over het bijvullen van de ketel? Wij geven u het beste advies of staan binnen een halfuur voor uw deur om u te helpen. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op.

Meer bedrijven uit Limburg

CV Ketel Limburg

Direct contact met een cv-monteur? Vul dan het formulier in!

Uw woning en kraanwater worden verwarmd door een CV ketel. De CV is een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijfspand die het leefklimaat prettig houdt. U zult deze, wanneer hij kapot gaat, gelijk missen bij uw dagelijkse bezigheden. Mocht dit het geval zijn dan komt Kwieq van pas. Wij brengen u in contact met een vakkundige verwarmingspecialist uit Limburg. Deze zorgt voor reparatie en installatie van een CV ketel in uw woning of bedrijf. U kunt ook een onderhoudscontract afsluiten als uw systeem nog prima werkt, maar alleen onderhoud nodig heeft.

Reparatie en installatie

CV ketel reparatie en installatie
Het is aan te raden de installatie en reparatie van een CV ketel over te laten aan een specialist uit Limburg. Deze weet alles over uw CV en heeft daarnaast ook alle nodige materialen om uw installatie succesvol te laten verlopen. Door verkeerde installatie kunt u veel problemen krijgen met uw verwarming. Een reparatie kan stroef verlopen als u niet alle benodigde materialen in huis heeft. U krijgt via ons altijd een specialist uit Limburg zodat u snel geholpen kunt worden met uw CV ketel probleem.

Onderhoudscontract

CV ketel installatie
De meeste ketels gaan erg lang mee en u zult er niet vaak mee te maken krijgen. Hoe lang een CV ketel meegaat, hangt echter af van onderhoud. Met een onderhoudscontract komt iemand regelmatig naar uw CV kijken. U houdt de reparatiekosten laag omdat er met een onderhoudscontract vaak een klein herstel voldoende is en een groot onderhoud onnodig wordt. Neem geen risico’s en sluit een onderhoudscontract af via een bedrijf uit Limburg en omgeving. U hebt er dan geen omkijken meer naar.

 

Prijzen

Prijzen en tarieven
U krijgt bij ons niet alleen de beste kwaliteit. Ook onze prijzen zijn gegarandeerd laag. Als u een prijsopgave via ons aanvraagt weet u zeker dat de beste prijs kwaliteit verhouding krijgt. Het voordeel van het aanvragen van een prijsopgave is dat u alles thuis kunt vergelijken en doornemen. Een keus maken uit onze specialisten uit Limburg en omgeving is nog nooit zo simpel en voordelig geweest.

HR ketel

HR ketel
U kunt kiezen voor installatie van een Combiketel of een HR ketel. Een HR ketel maakt gebruik van gas en restwarmte bij het verwarmen. Hierdoor bespaart u energie en heeft u een rendement van meer dan 100%. U zult zien dat uw energierekening omlaag gaat. Dit goed voor zowel uw portemonnee als het milieu. Een combiketel verwarmt uw kraanwater en woning. Uw vakman uit Limburg kan u hierover informeren.
 

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als cv ketel installateur op zoek naar nieuwe opdrachten? Kwieq biedt u de mogelijkheid om op no-cure, no-pay basis in contact te komen met consumenten en bedrijven.