Kiest Verwarming CV Ketel

Kiest & Zn. Verwarming

Kiest Verwarming CV Service

★★★★
Op basis van 42 beoordelingen

Kiest & Zn. Verwarming weet alles over CV-ketels. Alles over onder andere het installeren, repareren en het onderhouden ervan. Wij hebben 15 medewerkers in dienst die u overal bij helpen. De medewerkers beantwoorden al uw vragen en geven u bijvoorbeeld advies over het onderhouden van uw CV-ketel.

Meer bedrijven uit Limburg

CV Ketel Limburg

Direct contact met een cv-monteur? Vul dan het formulier in!

Via Kwieq komt u gemakkelijk en snel in contact met een ervaren specialist voor uw CV ketel in Limburg. Ze helpen u zowel met installatiewerkzaamheden als het onderhoud en reparatie. Tevens kan u bij ons een onderhoudsovereenkomst aangaan voor periodiek onderhoud. Bent u benieuwd naar de gunstige tarieven van onze vakmannen in Limburg? U bereikt ze direct door het contactformulier in te vullen!

Reparatie en installatie

CV ketel reparatie en installatie
Is uw CV ketel defect? Dan kunt u deze op een secure wijze laten repareren door onze specialisten. In de meeste gevallen zijn wij in staat om de reparatie direct uit te voeren. Nu kan het ook zo zijn dat uw apparaat aan vervanging toe is. Dan is de installatie van een nieuw model nodig. Bij de installatie kunt u kiezen uit diverse typen apparaten, waardoor u de keuze in eigen hand houdt!

Onderhoudscontract

CV ketel installatie
Naast een goede totaalinstallatie is periodiek onderhoud een belangrijke pijler voor de staat van een CV ketel. We adviseren u eens per jaar onderhoudswerkzaamheden uit te laten voeren. Voor dit onderhoud is het mogelijk u bij ons een onderhoudscontract op te stellen. De vakmannen houden de afspraak in de gaten en nemen u aldus het werk uit handen!

 

Prijzen

Prijzen en tarieven
Wilt u weten wat voor tarieven de specialisten hanteren voor de installatie of reparatie van uw CV? Of bent u benieuwd wat een onderhoudscontract precies zal kosten? Door op de contactbutton te klikken, vraagt u offertes van diverse gelieerde professionals in Limburg aan. Vervolgens bespaart u op de totaalkosten door voorstellen te vergelijken!

HR ketel

HR ketel
Naast een CV model is het tevens een optie te kiezen voor een HR variant. Dit apparaat maakt gebruik van een hoog rendement, waardoor deze zuiniger is en u bespaart op uw energiekosten. Een Combiketel is er daarnaast voor het verwarmen van uw kraanwater en huis. Vele mogelijkheden dus. Kwieq: wij leveren een handige totaalservice!
 

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als cv ketel installateur op zoek naar nieuwe opdrachten? Kwieq biedt u de mogelijkheid om op no-cure, no-pay basis in contact te komen met consumenten en bedrijven.