De cv ketel specialist in Noord-holland

085 500 9910

085 500 9910

Installatiebedrijf Willem Langkamp

  • Lekkage? 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse
  • Scherpe tarieven
  • Installatie, reparatie en cv-ketel onderhoud

Installatiebedrijf Willem Langkamp is een erkend vakman met jarenlang ervaring. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een storing aan de cv-ketel. Spoed? Wij kunnen snel bij u zijn om het op te lossen.

Direct een cv ketel specialist aan de lijn

085 500 9910

085 500 9910

CV Ketel Noord-Holland

Direct contact met een cv-monteur? Vul dan het formulier in!

Het is tegenwoordig één van de eisen van de consument dat er een goedwerkende CV ketel aanwezig is in de woning. Als uw woning niet beschikt over een goedwerkende CV maar van een gedateerd exemplaar, dan is het misschien raadzaam om te kijken wat de mogelijkheden zijn qua vervanging. De specialisten in Noord-Holland geven u graag advies voor een nieuw verwarmingssysteem.

Reparatie en installatie

CV ketel reparatie en installatie
Wanneer uw CV ketel niet goed functioneert of er zelfs geheel mee stopt, dan is het belangrijk dat u snel een vakman inschakelt voor reparatie. De monteur kan het defect opsporen en repareren. Wanneer het nodig is om het systeem te vervangen, dan kan hij de installatie van een CV ketel of combiketel verzorgen. Deze installatie wordt vakkundig uitgevoerd door een erkende installateur.

Onderhoudscontract

CV ketel installatie
Om reparatie te voorkomen is het slim om het verwarmingssysteem regelmatig te voorzien van onderhoud. Op die manier voorkomt u hoge reparatie- of vervangingskosten in de toekomst. Sluit een onderhoudscontract af. Een monteur uit Noord-Holland neemt dan tijdig contact met u op voor het onderhoud. Zo hoeft u zelf niet stil te staan bij het onderhoud van uw verwarming.

 

Prijzen

Prijzen en tarieven
Indien u uw CV ketel gaat vervangen, dan moet u er rekening mee houden dat het nodig is om hierin te investeren. De vakmannen in Noord-Holland kunnen u adviseren en meer vertellen over de aanschaf van een nieuw verwarmingsysteem. Er zijn heel veel verschillende soorten en maten op de markt. Een onafhankelijke vakman kan u hierin goed adviseren zodat u de juiste keuze voor uw situatie maakt.

HR ketel

HR ketel
Een HR ketel is een hoogrendementsketel, HR staat dus voor hoog rendement. Met dit type ketel behaalt u een hoger rendement waardoor u veel geld bespaart op uw energierekening. Dit betekent dat u minder hoeft te stoken voor hetzelfde resultaat. Hiermee verdient u de investering voor een groot gedeelte terug door de lagere stookkosten. Daarnaast is het ook nog beter voor het milieu!
 

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als cv ketel installateur op zoek naar nieuwe opdrachten? Kwieq biedt u de mogelijkheid om op no-cure, no-pay basis in contact te komen met consumenten en bedrijven.