CV ketel offerte

Direct contact met een cv-monteur? Vul dan het formulier in!

Bij ons bent u op het juiste adres voor het vergelijken van verschillende offertes, wat uiteraard geheel vrijblijvend is. Door een offerte aan te vragen bij meerdere installateurs krijgt u een goed beeld van het aanbod, de prijs en natuurlijk de kwaliteit van de door ons geselecteerde bedrijven.

Waarom gebruik maken van Kwieq?

  • Een voorselectie van de beste specialisten
  • Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen
  • Keuze uit maximaal 5 offertes
  • Bespaar op de kosten

Werkzaamheden

U kunt een specialist inschakelen voor het installeren van uw CV ketel, combiketel of HR ketel. Misschien wilt u graag een onderhoudscontract afsluiten of gebruik maken van onze 24-uurs reparatieservice. De laatste jaren is de techniek hard gegroeid, maar wij zien nog steeds veel oude CV ketels voorbij komen. Als u een nieuwe CV ketel laat installeren, dan zult een kosten besparen op de energiekosten en draagt u bij aan een beter milieu.

Diverse soorten ketels

Bij het installeren van een nieuwe ketel kunt u kiezen uit diverse soorten ketels. De voordeligste ketel is een HR ketel, ook wel een hoogrendementsketel genoemd. U kunt met een HR ketel een minimaal rendement van 100% behalen. Dit is erg hoog, zeker als u het vergelijkt met een gewone CV ketel die een rendement haalt van zo’n 75%. Een CV ketel werkt op aardgas en stookolie. Door middel van een brander wordt het water in een gesloten systeem verhit. Een circulatiepomp zorgt ervoor dat het warme water door de centrale verwarming wordt gepompt.

Onderhoudscontracten

Als u wilt dat uw CV ketel een lange tijd meegaat, dan is het belangrijk om uw ketel regelmatig te voorzien van onderhoud. Na enige tijd worden de onderdelen van uw ketel vies en zal de ketel minder effectief werken en meer energie verbruiken. Hierdoor kunnen de gebruikskosten van uw CV onnodig oplopen. Een probleem wat nog vervelender is, is een kapotte CV ketel. Dit probleem komt vaak op een ongelegen moment en dan wilt u dat dit probleem snel wordt verholpen. In dit geval kunt u gebruik maken van onze 24-uurs service. Onze specialisten zullen er dan voor zorgen dat het probleem snel wordt opgelost.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als cv ketel installateur op zoek naar nieuwe opdrachten? Kwieq biedt u de mogelijkheid om op no-cure, no-pay basis in contact te komen met consumenten en bedrijven.