CV ketel onderhoud

Direct contact met een cv-monteur? Vul dan het formulier in!

Als uw CV ketel toe is aan een onderhoudsbeurt, dan komt de monteur langs. Hij maakt uw CV ketel schoon, en indien nodig stelt hij hem opnieuw af. Een monteur begint met een controle of de CV ketel nog goed werkt, de prestaties en de uitstoot van de ketel worden gemeten. De monteur checkt de waterdruk en hoeveelheid licht en het verwarmingssysteem wordt bijgevuld en ontlucht. Als de monteur defecte onderdelen ontdekt, dan worden deze direct vervangen. Wilt u weten wat de kosten zijn voor eenmalig of periodiek onderhoud aan uw verwarmingsinstallatie? Vul dan kosteloos en zonder verplichtingen het formulier in. U ontvangt spoedig meerdere prijsopgaven toegestuurd.

Periodiek onderhoud

Indien u uw verwarmingsketel geregeld wilt onderhouden dan is het een optie om te kiezen voor een onderhoudscontract. Een dergelijke overeenkomst met een specialist biedt veel voordelen. U bent ervan verzekerd dat uw verwarmingsketel tijdig wordt voorzien van onderhoud. Hierdoor wordt een hoger rendement bereikt en voorkomt u reparatie. Reparatiekosten zijn vaak vele malen hoger dan onderhoudskosten. En door het onderhoud gaat uw CV ketel installatie langer mee.

Voordelen onderhoudscontract

Als u uw CV ketel regelmatig laat onderhouden, weet u zeker dat deze goed is afgesteld. Hierdoor kunt u een hoog rendement behalen. Ook voor uw veiligheid is een goed onderhouden verwarmingsketel belangrijk. Een vuil apparaat kan koolmonoxide uitstoten, dit is erg gevaarlijk. Door het regelmatige onderhoud verlengt u de levensduur van uw centrale verwarming en wanneer er iets mis is, kan een installateur direct ingrijpen en uw CV ketel repareren. Als het nodig is, vervangt een specialist tijdens de onderhoudsbeurt versleten onderdelen. Wanneer u een onderhoudscontract hebt afgesloten wordt u snel geholpen, want klanten met een onderhoudscontract hebben vaak voorrang bij een storing.

Het onderhoudscontract

Een onderhoudscontract biedt dus enorm veel voordelen. Zo hoeft u bij een plotselinge storing nooit lang te wachten tot u wordt geholpen en kunt u snel weer gebruik maken van uw centrale verwarming. Specialisten zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar om uw problemen met uw CV ketel op te lossen.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als cv ketel installateur op zoek naar nieuwe opdrachten? Kwieq biedt u de mogelijkheid om op no-cure, no-pay basis in contact te komen met consumenten en bedrijven.