Radiator vervangen? Bekijk dit handige filmpje!

Radiator vervangen

Het vervangen van uw radiator is een klus die velen ervaren als zeer ingewikkeld. U kunt hiervoor een cv ketel specialist inschakelen, zodat het werk u uit handen wordt genomen. Wilt u echter zelf uw radiator vervangen, dan is dit ook een mogelijkheid. Bekijk het onderstaande handige filmpje.

Voor de doe-het-zelver!

Al lijkt het op het eerste gezicht vrij ingewikkeld om een radiator te vervangen, toch is het mogelijk om dit zelf te doen. Bent u een handige doe-het-zelver, dan weet u wellicht al hoe dit moet. Indien u hier even weinig verstand van heeft als de meeste mensen maar u dit toch zelf wilt uitvoeren, is het raadzaam om het filmpje hieronder te bekijken.

Handig stappenplan

De video is afkomstig van bouwmarkt Karwei. De handige en – bovendien ook – duidelijke monteur Patrick laat door middel van een handig stappenplan zien hoe u gemakkelijk en snel een nieuwe radiator in huis plaatst. Hij laat u precies zien welke materialen u het beste kunt gebruiken en wat hier allemaal bij komt kijken. Het handige aan het raadplegen van een video is bovendien dat u deze stil kunt zetten en terug kunt spoelen.

Succes met het vervangen van uw radiator!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *