Cv ketel reparatie

Direct contact met een cv-monteur? Vul dan het formulier in!

Wanneer uw CV ketel ermee ophoudt, dan wilt u dat deze het zo snel mogelijk weer doet.
Want onnodig in de kou zitten, dan wil niemand. Onze specialisten kunnen de reparatie snel en vakkundig uitvoeren. Doordat zij beschikken over de juiste kennis en materialen is de klus zo geklaard.

Storing in uw CV ketel

Als u een storing hebt in uw CV ketel, dan is het misschien mogelijk om deze zelf te verhelpen. Soms is een storing zo opgelost en hoeft er geen monteur ingeschakeld te worden. Het is verstandig om eerst de volgende zaken te controleren. Kijk of de gaskraan open is en of de radiatoren open staan. Bij oudere CV ketels kunt u kijken of de waakvlam brandt. Bij de thermostaat kunt u kijken of de batterijen nog werken en of hij goed is ingesteld. Of misschien is er een stroomstoring, controleer de aardlekschakelaar of dit het geval is. Als uw CV ketel een borrelend geluid maakt, kunt u de ketel ontluchten en bijvullen. Als dit allemaal niet werkt om uw CV ketel weer aan de praat te krijgen kunt u nog proberen om de CV ketel te resetten. De laatste mogelijkheid is om een monteur in te schakelen.

Reparatie en onderhoudscontract

Het afsluiten van een onderhoudscontract biedt enorm veel voordelen. Naast het onderhoud wat tijdig wordt uitgevoerd, kunt u er ook zeker van zijn dat u bij storingen en defecten snel wordt geholpen. Klanten met een onderhoudscontract hebben voorrang bij storingen.

24 uur per dag en zeven dagen per week

Een storing of defect aan uw CV ketel komt nooit gelegen, daarom zijn wij 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Zo kunt u op elk mogelijk moment geholpen worden. Zo hoeft u nooit te lang in de kou te zitten.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als cv ketel installateur op zoek naar nieuwe opdrachten? Kwieq biedt u de mogelijkheid om op no-cure, no-pay basis in contact te komen met consumenten en bedrijven.