Gratus CV Ketel

Gratus CV Service

Gratus CV Service

★★★★
Op basis van 21 beoordelingen

Gratus CV Service heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van CV-ketels. Wij bieden een 24-uurservice en zijn dus 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Heeft u vragen over het bijvullen van de ketel? Wij geven u het beste advies of staan binnen een halfuur voor uw deur om u te helpen. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op.

Meer bedrijven uit Valkenburg

CV Ketel Valkenburg

Direct contact met een cv-monteur? Vul dan het formulier in!

Bent u op zoek naar een specialist in de omgeving van Valkenburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie, reparatie en het onderhoud van CV ketels. Een CV ketel verwarmt uw woning, een combiketel verwarmt daarnaast ook uw kraanwater. Niet is vervelender dan dat u thuis in de kou zit en geen warm water tot uw beschikking hebt. Door een gasaansluiting wordt uw water verwarmd, dit verwarmde water wordt met een circulatiepomp door de buizen in uw woning gepompt. Als ergens een defect zit, dan wilt u dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

24 uurs CV service

24 uurs CV ketel service
Als uw centrale verwarming er mee stopt, dan wilt u niets liever dan dat dit snel verholpen wordt. Met onze 24 uurs CV service staan wij op elke moment van de dag voor u klaar. Wij hebben in de omgeving van Valkenburg de beste installateurs voor u geselecteerd die ervoor zorgen dat uw ketel snel weer werkt. U kunt bij ons diverse offertes aanvragen om de verschillende opties in de buurt van Valkenburg te vergelijken.

Installatie

CV ketel installatie
Om er voor te zorgen dat uw centrale verwarming op een correcte manier wordt geïnstalleerd is het verstandig om de installatie en het onderhoud aan specialisten over te laten. Zo weet u zeker dat dit op een goede manier gebeurd en dat er geen problemen ontstaan door de installatie. De keuze voor een bepaalde CV ketel is afhankelijk van meerdere factoren. Onze installateurs geven adviseren u graag.

 

Onderhoud

Onderhoud
Het juist en tijdig onderhouden van uw ketel is belangrijk voor de levensduur van uw centrale verwarming en om problemen te voorkomen. Door een onderhoudscontract af te sluiten wordt uw CV ketel tijdig voorzien van onderhoud. Dit voorkomt het ontstaan van problemen en als gevolg hiervan de hoge reparatie kosten. Het valt dus aan te raden om een onderhoudscontract af te sluiten bij een specialist bij u in de buurt.

Reparatie

CV ketel reparatie
Als uw centrale verwarming toch reparatie nodig heeft, dan wilt u er zeker van zijn dat dit goed gebeurd. Onze specialisten in de omgeving van Valkenburg beschikken over de apparatuur en materialen om reparatie vakkundig uit te voeren. Het is fijn dat dit op korte termijn wordt gedaan. U kunt daarom nu bij ons verschillende offertes aanvragen en deze snel vergelijken. Om een defect aan uw CV ketel in de toekomst te voorkomen kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten.
 
Bekijk werkgebied in Valkenburg
 • IJzeren en Heerstraat
 • Vroenhof
 • Vilt
 • Sint Gerlach
 • Schin op Geul-Strucht
 • Sibbe
 • Stoepert
 • Houthem-Sint Gerlach
 • Schin op Geul
 • Broekhem-Plenkert
 • Berg en Terblijt

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als cv ketel installateur op zoek naar nieuwe opdrachten? Kwieq biedt u de mogelijkheid om op no-cure, no-pay basis in contact te komen met consumenten en bedrijven.